BIJ DE COMPAGNONS

WELKOM BIJ DE

GRITSTONE

Ontsnap naar de rust van Gritstone, waar authentieke charme en moderne gemakken samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

VOORZIENINGEN

BOEK JE VERBLIJF

BESCHRIJVING

Terwijl het schelpenpad zachtjes onder je voetstappen kraakt kun je Gritstone al zien liggen. Omgeven door een idyllische parktuin met bospaadjes, reuzenvarens en een natuurvijver bieden de ramen een uitzicht om bij weg te mijmeren. Bij lekker weer vragen de dubbele deuren er om om wijd opengezet te worden – waar het bij de zachte najaarsmiezer verslavend knus is om de sfeerhaard aan te zetten en jezelf in het vlammenspel te verliezen. Laat je je blik door de wagen dwalen, dan zul je al snel authentieke details ontdekken die verwijzen naar de oorspronkelijke Engelse herderswagens. Zoals de gebogen houten spanten die het plafond ondersteunen, de kraaldelen aan de wanden en natuurlijk de verhoogde bedstede (Die we voor ons Nederlanders wel wat langer hebben gemaakt. 😉 ) 

Die film die al zo lang op je lijstje staat? Stream hem onbezorgd over de stabiele wifi-verbinding terwijl je je knus hebt teruggetrokken in de bedstede. De ingebouwde stereo speakers in de wagen voorzien je van de optimale geluidsbeleving – óók als je tijdens het koken even je favoriete playlist op wilt zetten. Je favoriete kostje klaarmaken kan op de inductiekookplaat, verwerkt in het handgemaakte houten keukenblad. We voorzien je graag in wat je ook maar nodig denkt te hebben tijdens het koken, dus zul je naast borden en bestek ook olijfolie, zout en peper in de keukenkastjes terugvinden. 

Schuif één van de twee houten staldeuren opzij en stap zo je eigen badkamer in. Zo kun je vanuit de bedstede heerlijk relaxed wakker worden onder de warme straal van de inloopdouche. Handdoeken hoef je niet in te pakken; die verzorgen wij voor je