BIJ DE COMPAGNONS

BOEK EEN VERBLIJF

Boekingskalender

Overnacht in een unieke herderswagen in het prachtige landschap van Zuid-Oost Friesland. Laat je verwennen in een van onze wagens, en beleef een magisch verblijf!

GRITSTONE

WENSLEYDALE

HERDWICK

NEEM EEN KIJKJE

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Vloerverwarming

Ervaar zalige nachten in de knusse herderswagen, verwarmd met onze vloerverwarming.

Sfeerkachel

Creëer een knusse sfeer met onze gezellige sfeerkachel en ontspan als nooit tevoren.

Warm water

Altijd warm water beschikbaar voor een verfrissende douche na een dag vol avontuur.

Hond

Maak onvergetelijke herinneringen met je trouwe viervoeter tijdens je verblijf in onze herderswagen.

* We vinden het heel normaal en belangrijk dat je het tijdens je verblijf fijn en comfortabel hebt, maar vanwege de stijgende energieprijzen zien we ons wel genoodzaakt om een verbruiksplafond te introduceren.
We zullen je echt niet afkoppelen, maar vragen je wel bij een bovengemiddeld energieverbruik (meer dan 5 kWh per dag) om een extra vergoeding tegen het actuele E-tarief van onze energieleverancier.

** Je viervoeter mee op reis? Een hond is in de Gritstone eventueel welkom, maar wel na overleg en tegen een meerprijs van € 10,- per nacht. 

REVIEWS

Liesbeth

Paradise! Wat de familie van den Ende hier heeft gecreëerd is niet minder dan magnifiek. De prachtige verblijven, waarin (inderdaad) aan alles is gedacht, in een feeërieke (eigen) tuin. Bliss. Gaat henen!

Jamie

5 sterren! Wat een prachtige locatie om te overnachten. Ontzettend nette en sfeervolle slaaplocatie. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Suzanne

Een ontzettend fijn verblijf gehad bij de Compagnons! Een fijne herderswagen op een ontzettend mooie locatie. Veel wandelgebieden in de omgeving en je wordt erg gastvrij ontvangen!