BIJ DE COMPAGNONS

PAREL VAN HET NOORDEN

DE OMGEVING

Verken Het Andere Fryslân, een schatkamer van natuurlijke pracht en culturele ontdekkingen omringd door idyllische landschappen.

Natuurgebieden

Verken uitgestrekte natuurgebieden met weelderige bossen en betoverende landschappen vol adembenemende vergezichten.

Stad & Land

Ontdek bruisende steden en schilderachtige dorpen omringd door een lappendeken van groene velden en kronkelende wegen.

Insider tips

Ontvang waardevolle insider tips over de beste plekken voor picknicks, wandelingen en schilderachtige fietsroutes in de regio.

Bij De Compagnons vind je jezelf middenin de verborgen parel van het Noorden: Het Andere Friesland. Dit is het Friesland van bossen en natuurgebieden aan iedere horizon, meanderende wegen omlijnd met oude eikenbomen en een uitzicht wat begeleid wordt door de lichte glooiing in het landschap. Het perfecte gebied om er op uit te trekken met de fiets of te voet – of met een gouden oude CD in de radio van je auto rollend over de wegen met de raampjes naar beneden. Grijp het stuur stevig vast en draai hem een keer één van de zandpaden op. Of schraap nog wat energie bij elkaar en trek ’s avonds naar buiten. Zie de zwaluwen de laatste vliegen uit de lucht vangen, hoor de spreeuwen hun avondlied roepen en voel hoe de koelte van de nacht langzaam door de bomen trekt.

Ontdek de diverse steden en brinkdorpen in de omgeving en vind jezelf te midden van boutiekwinkels, gezellige eetgelegenheden en een verassend aanbod van kunst en cultuur.

Als fervente buitenmensen vinden we niks leuker dan je te vertellen over de mooiste picknickplekken, de leukste routes over wandel- en fietspaden of juist welke wegen je nu echt even moet pakken met de auto.