BIJ DE COMPAGNONS

WELKOM BIJ DE

WENSLEYDALE

Ontsnap naar de rust van Wensleydale, waar authentieke charme en moderne gemakken samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

VOORZIENINGEN

BOEK JE VERBLIJF

BESCHRIJVING

Onze gloednieuwe herderswagen de Wensleydale opent zijn deuren. Nadat er de afgelopen maanden met veel passie aan is gewerkt, is hij dan eindelijk klaar om zijn eerste gasten te verwelkomen. En met zijn luxe en ruime indeling heeft hij wel wat in huis om onze eigen Gritstone de loef af te steken.

Een breed, handgemaakt houten aanrechtblad geeft je alle ruimte om aan je favoriete gerecht te werken, met alles wat je nodig hebt voorhanden. Een koelkast, al het denkbare bestek, pannen en een inductie kookplaat. Of schuif aan voor een heerlijk glaasje wijn terwijl de grote glazen deuren uitnodigen om lekker naar buiten te turen.

Zet een unieke sfeer neer voor een avondje genieten door je favoriete playlist zachtjes over de boxen te laten afspelen, de tafel gedekt met het smaakvolle en complete servies terwijl de sfeerhaard voor het vlammenspel zorgt. Dim de lichten en verlies de tijd uit het oog. 

Nestel lekker weg met een warme mok thee op het ruime, comfortabele bed, of trek bij lekker weer juist naar buiten. De aangebouwde vlonder biedt genoeg ruimte om lekker met z’n tweeën te zetelen.